شهردار تالش با تاکید بر به متناسب بودن ارائه خدمات شهری به شهروندان گفت: هدف اصلی ما، توزیع عادلانه خدمات متناسب با نیاز مناطق مختلف تالش است.
اختصاصی/ گیلان صدر، سارا حقیقی: شهردار تالش با اشاره به ارائه لایحه بودجه ۱۰۰میلیارد تومانی شهرداری به شورا برای سال ۱۴۰۱ گفت: بیشترین سهم این بودجه برای انجام پروژه های عمرانی اختصاص خواهد یافت.
شهرام غنی زاده، با تاکید بر اینکه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تالش باید واقع بینانه و عملیاتی تنظیم شود،تصریح کرد: بودجه سال آینده شهرداری پس از بررسی، کارشناسی و تصویب، توسط اعضای شورا به فرمانداری ارسال میشود تا ایرادات احتمالی آن برطرف شده و به تصویب نهایی برسد.
وی افزود: تکمیل پروژههای ناتمام و اولویت بندی پروژههای جدید بر اساس عدالت محوری در مناطق مختلف تالش به ویژه مناطق کم برخوردار انجام می شود.
غنی زاده گفت: پس از برگزاری جلسات متعدد در حوزه عمرانی و رایزنی با مدیران مناطق، مقرر شد تا پروژه های ضروری دارای اولویت در حوزه عمرانی در دستور کار قرار گیرد.
او با بیان اینکه پنج پروژه ، با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد ریال در ایام دهه مبارک فجر امسال به بهرهبرداری رسید، افزود: تعدادی از پروژه ها تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید و مقرر شده تا پروژه هایی که نیاز به زمان و اعتبار بیشتری دارند و یا برای اجرا نیازمند تملک اراضی خاصی هستند به سال ۱۴۰۱ موکول شوند.
شهرام غنی زاده ، در زمینه اجرا، تکمیل و بهره برداری از پروژههایی همچون کارخانه کمپوست، کارخانه آسفالت، تعریض پل اصلی و بوستان پدر که الویت های تعیین شده تا پایان سال ۱۴۰۰ معرفی شده بودند، گفت: کارخانه کمپوست بنا به دستور قضایی بخش کرگانرود بیشتر از یک سال است که در حالت توقیف به سر میبرد.
وی همچنین در زمینه کارخانه آسفالت توضیح داد: زمینی که برای این منظور در نظر گرفته شده بود، در کمیسیون ماده ۱۱ با توجه به این که داخل طرح هادی روستای کیشون بن بود و همچنین به دلیل اینکه در حریم رودخانه قرار داشت، نتوانست مجوز زیست محیطی را اخذ نماید و متاسفانه هنوز زمین مناسبی هم برای این منظور به شهرداری معرفی نشده است.
غنیزاده، با اشاره به اینکه هر اندازه که بودجه در شورا مصوب شود، پروژههای عمرانی شهرداری فعال تر خواهند بود،درباره روند تکمیل پروژه بوستان پدر گفت: برای ادامه بازسازی این بوستان شهرداری اعتباری بالغ بر ۷۳۰ میلیون تومان از شورا درخواست کرده است. البته شورا ۲۰۰ میلیون اعتبار برای پروژه بوستان پدر تخصیص داده بود که ما فقط توانستیم بخش هایی را که بر اثر سیل تخریب شده بود، بازسازی کنیم.
شهردار تالش، در خصوص اجرای تعریض پل اصلی با تاکید بر واقعگرایی در تدوین بودجه تصریح کرد: برای تعریض پل اصلی در بودجه ۸۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که انجام چنین پروژه ای با این مبلغ غیر ممکن بود. چون برای اجرای این پروژه حداقل ۱۰ میلیارد اعتبار لازم است.
وی یادآور شد: برای تعریض پل اصلی از کمیته برنامه ریزی فرمانداری، اعتباری بالغ بر ۳۲۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد که با این مبلغ، بخشهایی از این پروژه انجام شده است.
شهرام غنی زاده ،بااشاره به این که در دوره قبل بین شورا و مجموعه مدیریت شهری همدلی و وفاق لازم در جهت ارائه خدمات مطلوب و رسیدگی به موضوعات مغفول مانده بود، اظهار کرد:بلاتکلیف رها کردن پروژه ها به دلیل ناکافی بودن اعتبارات و ناهماهنگی بین شورا و شهرداری تبعات و هزینه های گزافی را به شهر و اعتماد مردم وارد میکند.
غنی زاده، با اشاره به اینکه توسعه و آبادانی هر شهری مستلزم مشارکت شهروندان است، اظهار کرد: مردم قدر شناس تالش استحضار دارند که طی مدت ۲سال اخیر شهرداری به تعهدات و وعده های خود طبق برنامه جامه عمل پوشانده و پروژه های عمرانی متعددی را در سطح شهر انجام داده است. به همین روی مشارکت مردم در پرداخت عوارض، موجب افزایش بودجه شهرداری و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان شده که قطعاً رضایت آنان و تامین نیازهای شهری را به همراه خواهد داشت.
شهردار تالش، با بیان اینکه بخش عمده ای از هزینه های عمرانی و جاری شهرداری از عوارض پایدار و ناپایدار تأمین می شود، تصریح کرد: پرداخت به موقع عوارض از سوی شهروندان کمک شایانی برای حل معضلات شهر خواهد کرد.
وی همچنین توجه به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را زیر بنای اصلی توسعه شهری قلمداد کرد و گفت: یکی از رسالت های اصلی ما در شهرداری، در حوزه فرهنگی و اجتماعی، ضرورت ارتقای فرهنگ شهروندی ،توجه به سلامت اجتماعی، ایجاد نشاط و امید به زندگی برای شهروندان و احیای فرهنگ و فلکلور مردم فرهیخته تالش است.