وی به ارائه توضیحی در خصوص روز جهانی ایمنی غذا پرداخت و گفت: روز جهانی غذا به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری و در سراسر جهان شناخته شده و افزایش آگاهی بخشی عمومی جهت مقابله با سو تغذیه، فقر و جلب توجه سران دولت ها، مراکز بین الملی و نهادهای غیردولتی به افزایش محصولات کشاورزی و تشویق روستائیان به خصوص زنان به مشارکت در تصمیم گیری ها در راستای بهبود شرایط زندگی مهمترین برنامه های این روز می باشد.
مدیر غذا و دارو سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه بهبود تغذیه و ایجاد امنیت غذایی در سطح جهانی مهمترین برنامه های فائو را شامل می شود، اضافه کرد: تهیه،تولید و انتشار محتواهای مختلف اطلاع رسانی به ساکنین جوامع محلی (به ویژه زنان خانه دار)، دانش آموزان،دانشجویان،گردشگران و کلیه مصرف کنندگان فرآورده های سلامت محور از طریق راه اندازی کمپین های ویژه در مدارس و کانون های فرهنگی محلات،طراحی،چاپ و توزیع پلتفرم های آموزشی،نصب بنر، پخش تیزرهای آموزشی از تلویزیون شهری و پخش پیام های آموزشی از رادیو محلی مهمترین برنامه های اجرا شده را می توان از مهمترین برنامه های سازمان منطقه آزاد انزلی در حوزه فرهنگ سازی رژیم غذایی سالم در سطح منطقه و استان، نام برد.
وی تصریح کرد: اطلاع رسانی و نظارت بر استفاده از نشانگر رنگی تغذیه و ایمنی و سلامت نصب شده روی فرآورده های غذائی و آشامیدنی در زمینه کاهش مصرف قند،نمک و چربی و برچسب اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت محور وارداتی و آگاهی بخشی لازم در این خصوص از اولویت های این مدیریت را شامل می شود، موضوعات مهمی که موجب کاهش بیماری های مزمن غیرواگیر نظیر فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطان ها خواهد شد.
کوچکی مبارزه با کالای سلامت محور غیرمجاز را از برنامه های این روز عنوان کرد و از تلاش های صورت گرفته در خصوص کاهش سهم این اقلام به ویژه کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در منطقه خبر داد.