تفاهمنامه دانشگاه گیلان با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور امروز (چهارشنبه) در این دانشگاه منعقد شد.
به گزارش گیلان صدر، این تفاهمنامه در حاشیه برگزاری مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان به امضاء نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان رسید.
حمایت از پنج طرح پسا دکتری، 30 طرح تحقیقاتی، 30 رساله دکتری و 10 ثبت اختراع خارجی در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی صندوق از جمله مفاد این تفاهمنامه است.
سند دانشگاه کارآفرین دانشگاه گیلان نیز امروز (چهارشنبه) در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر این دانشگاه رونمایی شد؛ سند دانشگاه کارآفرین دانشگاه گیلان با بررسی اسناد بالادستی دانشگاهی (سند راهبردی دانشگاه گیلان و تحلیل نمونه هایی از اسناد، کتب و طرح های عملیاتی شده داخل کشور از قبیل دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه اصفهان، دانشگاه کشاورزی گرگان و دانشگاه آزاد اسلامی) و خارج از کشور مانند برنامه (OECD و
j. G. Wissma) مرتبط با حوزه دانشگاه کارآفرین ضمن در نظر داشتن هست ها و بایدها، به ارائه راهبردهای عملیاتی در حوزه های اجرایی داخل دانشگاه گیلان پرداخته است.
این حوزه های اجرایی شامل آموزش، پژوهش ، فرهنگی، مالی، دانشجویی، اداری، حقوقی و دفتر نظارت، فناوری اطلاعات، روابط بین الملل و حراست و نگهبانی است.
در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان، 20 استاد ، 18 دانشجو و یک کارمند برتر پژوهشی تجلیل شدند.
بر اساس آخرین آمار، در زمان حاضر بیش از 18 هزار دانشجو در دانشگاه گیلان در رشته های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای بیش از 600 عضو هیات علمی است.
دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور دارای دانشکدهای ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
دانشگاه گیلان همچنین پژوهشکده گیلان شناسی، مرکز آموزش های الکترونیکی (مجازی) و یک پردیس دانشگاهی دارد.
24 تا 30 آذر هفته پژوهش نام گرفته است.
ایرنا