ساندویچ دبل کوبیده رفتن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی، غذا را به مرحله جدیدی از موجودیت خود در طول تاریخ غذا رسانده است.
گیلان صدر: این روزها در شبکههای اجتماعی با ویدئوهای تبلیغاتی از فست فودهای حجیم مواجه میشویم که نه تنها اشتهاآور نیست بلکه به شدت اشتهای شما را هم کور میکند و برای سلامتیتان مضر است و باعث مرگ تدریجی میشود. سوال، اما اینجاست که ساندویچی با این حجم از مواد اولیه، ارزش غذاییاش چقدر است؟
از نظر حمیده هنرور، کارشناس مواد غذایی، کوه باشکوه وسوسه انگیز پر از اسید چرب است و ارزش غذایی پایینی هم دارد. او به ما میگوید: «در ساندویچ های بمب، گوشت خالص کمی استفاده میشود و همین باعث میشود تا درصد میزان پروتئین این ساندویچ ها پایین بیاید.» و این برای ساندویچی که در واقع جز مواد غذایی پروتئینی به حساب میآید، خیلی بد است. او معتقد است که سوسیس و کالباسی که در بمب ها استفاده میشود، کیفیت بالایی ندارد و همین باعث شده تا ارزش غذایی بمبها، پایین بیاید.
به نظر هنرور از گوشت در این بمبها استفاده نمیشود و برای ساختن برگرها از سویا استفاده میشود: «اگر سویا در این بمبها استفاده شود که خوب است. مشکل اینجاست که از تفاله سویا برای برگرها استفاده میشود.» از نظر هنرور، مشکل، اما در جای دیگری است؛ در مواد اولیهای که نقش اول را هم در بمبها ایفا میکند، یعنی از پنیرها.
او میگوید: «پنیری که در بازار خیلی گران است، در این بمبها با حجم بالا استفاده میشود، حال این که هزینه بمبها خیلی پایین است.» به گفته او از پنیرهایی که کیفیت کمی دارد، در بمبها استفاده میشود. این کارشناس تغذیه معتقد است از پنیرهایی با درجه کیفیت سه و حتی چهار، در بمبها استفاده میشود.