مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان این که این سازمان افراد فاقد تمکن مالی مناسب را به رایگان تحت پوشش بیمه قرار می دهد گفت : بیماران کرونایی بدون بیمه روی تخت بیمارستان بیمه می شوند.
گیلان صدر: دکتر جمشید محمدی اظهار داشت: هدف دولت کمک به اقشار آسیب پذیرجامعه است و افرادی که از تمکن مالی مناسب برخوردار نیستند می توانند رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.
وی با اشاره به این که از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این استان تاکنون، ۱۵ هزار و ۵۰۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا از خدمات بیمه سلامت بهره مند شدند افزود: در راستای ارایه خدمات درمانی مطلوب به بیمه شدگان، هزینه درمان این تعداد از بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا از سوی بیمه سلامت استان گیلان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه دو داروی درمان بیماری کووید ۱۹ به نام رمْدسیویر (Remdesivir) و فاویپیراویر (Favipiravir) تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اضافه کرد: بیماران بستری مبتلا به بیماری کووید ۱۹ از مزایای بیمه ای داروهای فوق بهره مند می شوند.
دکتر جمشید محمدی خاطر نشان کرد: سهم سازمان بیمه سلامت برای هزینه هر بیمار مبتلا به ویروس کرونا میانگین ۴۰ میلیون ریال در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی است که این مبلغ توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان بیان داشت: افراد فاقد دفترچه بیمه ای می توانند تا پایان سال جاری با مراجعه به ۶۲ دفتر پیشخوان دولت طرف قرارداد در استان طی ۱۵ دقیقه به طور رایگان صاحب دفترچه بیمه سلامت همگانی شده و از خدمات آن استفاده کنند.
هم اکنون یک هزار و ۶۴۰ مرکز از جمله مطب، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی، درمانگاه و مراکز درمانی استان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.
یک میلیون و ۲۳۹ هزار و ۵۹۹ نفر تحت پوشش بیمه سلامت گیلان هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۹ دی اعلام کرد تاکنون یک میلیون و ۳۳۶ هزار و ۲۱۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۶ هزار و ۸۸۶ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری اظهار داشت : خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۹۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۴۳۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۸ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۱۲۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۰ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۵۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند و ۱۰ شهر قرمز کشور در استان مازندران و شامل آمل، بابل، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، فریدونکنار، قائمشهر و نکا است.