به گزارش گیلان صدر، دو دوره کارگاه آموزش تاریخ شفاهی دستگاههای اجرایی، ویژه استان گیلان به همت مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان، در تاریخ بیستوششم و بیستوهفتم مردادماه سال ۱۳۹۸ و با حضور ۵۵ نفر، در این مرکز استانی برگزارشد.
در بخشهای مختلف این دوره، مباحث متنوعی از جمله چیستی و ماهیت تاریخ شفاهی، آشنایی با چرخه فعالیتهای تاریخ شفاهی، بررسی نقاط قوت و ضعف تاریخ شفاهی، روش انجام مصاحبه، فرایند برونسپاری پروژه تاریخ شفاهی، و اطلاعرسانی و مراحل آمادهسازی متن مصاحبه برای انتشار، توسط مدرس مربوطه (محمدینیا)، برای نمایندگان دستگاهها در طی دوره ارائه شد. در فرایند برگزاری کارگاه، ضمن تبادل نظر شرکتکنندگان در موضوعات مطروحه، در پایان این کارگاه جلسه پرسشوپاسخ نیز برگزار و به سؤالات و ابهامات حضار پاسخ دادهشد.
مکاتبه با وازرتخانهها و سایر دستگاههای مافوق، جهت توجیه مصوبه هیئت دولت، به منظور حمایت و تخصیص بودجه در سطوح استانی توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی، برگزاری جلسات توجیهی توسط مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان و استانداری برای روسای دستگاههای اجرایی، جهت تسهیل در فرایند اجرای پروژههای تاریخ شفاهی دستگاهها، و تشکیل کارگروه تاریخ شفاهی دستگاههای اجرایی در سطح استان با محوریت مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان و با حضور نماینده استانداری و نمایندگان دستگاههای اجرایی حاضر در این کارگاهها، به منظور سیاستگذاری، هدایت، مشارکت، و تسهیل در اجرای پروژههای تاریخ شفاهی دستگاههای اجرایی.
ژاله حساسخواه، مدیر اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان اعلام داشت: در راستای اجرای مصوبه هیئت دولت برای تهیه تاریخ شفاهی دستگاههای اجرایی، مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان، آمادگی خود را برای ارائه مشاوره و مشارکت در پروژهها، به دستگاههای اجرایی اعلام میدارد.