در نشست ستاد اجرایی طرح ملی شهید سلیمانی که بر اصل بیماریابی و حمایت از آسیب دیدگان کرونا اشاره دارد فرمانده سپاه گیلان بر مشارکت فعالانه و همهجانبه در تحقق اهداف آن تأکید کرد.
گیلان صدر: نشست ستاد اجرایی طرح بزرگ و عملیاتی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در جهت گام چهارم مبارزه با بیماری کووید ۱۹ امروز با حضور سردار محمد عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان، دکتر ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گیلان، معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و همچنین مسؤولان متناظر آنها در شهرستانها اعم از فرماندهان سپاههای نواحی، مدیران شبکههای بهداشت و همچنین روسای هلالاحمر شهرستانها در سالن علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
همه باید در تحقق اهداف طرح شهید سلیمانی مشارکت فعالانه داشته باشند
فرمانده سپاه قدس گیلان در این نشست قدرت بسیج را بسیار حائز اهمیت برشمرد و اظهار کرد: بهداشت و درمان باید از ظرفیت بینظیر بسیج در جهت مدیریت بیماری کرونا استفاده کند.
وی با تأکید بر اینکه همه باید کمک کنند تا هرچه سریعتر کرونا در استان ریشهکن شود، افزود: تابآوری اجتماعی مردم در پی مشکلات اقتصادی حاکم در جامعه که ناشی از کرونا هست کاهشیافته و باید هر چه سریعتر این بیماری در استان و کشور مهار شود.
سردار محمد عبدالله پور از افزوده شدن بندهایی به دستورالعملهای اجرایی طرح ملی شهید سلیمانی در گیلان خبر داد و گفت: علاوه بر دستورالعملهایی که طرح شهید سلیمانی بهصورت متمرکز برای استانها تدوینشده، چند آیتم دیگر نیز که به مسائل بومی و منطقهای مردم توجه میکند به آن اضافهشده و توسط بسیجیان دنبال میشود.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به ابعاد بومیسازی شده دستورالعمل بسیج در اجرای طرح ملی شهید سلیمانی بیان کرد: در راستای الحاق بندهایی به دستورالعملهای طرح شهید سلیمانی در هر خانواری یک نفر بهعنوان مسؤول کرونا که منبعد سفیر سلامت آن خانواده خوانده میشود مشخصشده و تمامی مسؤولیتهای خانواده در امور کرونا را بر عهده خواهند گرفت.
وی با تأکید بر اینکه همه ادارات و سازمانها باید در طرح شهید سلیمانی مشارکت فعالانه داشته باشند، تصریح کرد: در طرح شهید سلیمانی هر جا که حوزه سلامت نیاز به همکاری داشته باشد علاوه بر دستگاههای مسؤول و متولی بسیج و نیروهای این قشر پرتلاش آمادگی هرگونه خدمت را دارند و خسته نخواهند شد.
اقناعسازی مردم، شناسایی بیماران و حمایت از آسیب دیدگان از اهداف طرح شهید سلیمانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهت اجرای هر چهبهتر غربالگری در طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: این طرح به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی باید با اقناعسازی مردم، غربالگری بیماران کرونایی و حمایت از اقشار مستضعف دنبال شود.
وی با اشاره به زیرساختهای فراهمشده در راستای اجرای طرح ملی شهید سلیمانی در گیلان، افزود: بیش از ۲۰۰۰ پایگاه مقاومت و ۲۰۰ پایگاه سلامت در استان آماده اجرای این طرح عملیاتی و محله محور در گیلان هستند.
دکتر ارسلان سالاری همچنین پروتکلهای پیادهسازی گام چهارم آمادهسازی تیمهای عملیاتی را برای عوامل اجرایی آن تشریح کرد و برنامهریزی، سازماندهی، مدیریت و هدایت تیمهای عملیاتی، آموزش تیمهای عملیاتی، استفاده از وسایل حفاظت فردی، ثبت و گزارش دهی فعالیتها، نظارت و پایش، بودجه و اعتبارات، آموزش و تبلیغات عمومی، بهرهگیری از ظرفیت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت را از ارکان این تیمهای عملیاتی دانست.
اجرا طرح ناظران سلامت هلالاحمر با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان گیلان
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گیلان نیز در این نشست با اشاره به مشارکت هلالاحمر و دانشگاه علوم پزشکی در اجرای طرح ناظران سلامت اظهار کرد: پس از اجرای طرح آمران سلامت، این بار طرح ناظران سلامت با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای حمایت از زندگی و سلامت انسانها و بهمنظور مقابله با ویروس کرونا اجرا میشود.
سیاوش غلامی با اشاره به توافقات بهعملآمده بین جمعیت هلالاحمر و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: معرفی ۴۰۰ عضو فعال در سطح استان به دانشگاه علوم پزشکی، حضور اعضاء در کارگاه آموزشی از طریق وبینار، حضور در ادارات، مراکز ارائه خدمات عمومی مردمی به جهت نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی از سوی مراکز بهداشت، ارائه آموزشهای عمومی کسبه و ارائه گزارش روزانه به ستاد و مراکز بهداشت (سطح شهرستانها) از تعهدات جمعیت هلالاحمر در راستای اجرای توافقات این نهاد عامالمنفعه با دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان است.