مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان از صدور و تشکیل بیش از ۶۰ هزار نسخه و پرونده الکترونیکی برای بیمه شدگان این سازمان در استان خبر داد.
به گزارش گیلان صدر، جمیل حق پرست پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که سالن اداره کل تامین اجتماعی گیلان برگزار شد، اظهارکرد: درمان و بیمه دو بخش از فعالیتهای مهم سازمان تامین اجتماعی را تشکیل می دهد.
حق پرست با بیان اینکه استان گیلان دارای ۲۸ شعبه تامین اجتماعی اصلی است، افزود: انجام مکانیزاسیون اداری، افزایش تعداد شعب در تمام شهرستانها، برون سپاری خدمات از طریق بخش خصوصی با هدف کاهش حجم مراجعات، تشکیل و حمایت از کانونهای بازنشستگی و افزایش تعداد مراکز درمانی و تخصصی کردن آنها ار جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه تامین اجتماعی استان گیلان بوده است.
وی با اشاره به انجام اقدامات اولیه برای راه اندازی ۵ کارگزار رسمی تامین اجتماعی در استان گیلان، گفت: در آینده نزدیک شاهد راهاندازی این کارگزاریها در شهرهای آستارا، تالش، رودسر، لنگرود و صومعه سرا خواهیم بود.
تشکیل ۳ هزار پرونده الکترونیک برای بیماران دیابتی در گیلان
در ادامه این نشست مدیردرمان تامین اجتماعی گیلان،بخش درمان این سازمان را یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: استان گیلان درحوزه بهداشت و درمان ظرفیت و پتانسیلهای بسیاری دارد.
محمدحسین شهدینژاد ادامه داد: ایران به لحاظ تعداد فارغ التحصیلان پزشکی خودکفا بوده و گیلان نیز به لحاظ علمی در این حوزه صاحبنظر و دارای جایگاه ویژه است.
وی با اشاره به تعدادی از پروژهای عمرانی اجرا شده در حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان در طول ۴۰ سال گذشته، بیانکرد: نصب و راهاندازی دستگاه سی تی اسکن، واحد «ام آر آی» در بیمارستان حضرت رسول اکرم،درمانگاه شهرستان آستانهاشرفیه، بیمارستان ۶تختخوابی درلنگرود و اخذ مجوز راهاندازی بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی در بیمارستان حضرت رسول اکرم صلی الله از جمله دستاوردهای سازمان تامین اجتماعی پس از انقلاب اسلامی در این استان بوده است.
شهدینژاد با اشاره به اجرای طرح صدور نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان گیلان، ادامه داد: تاکنون در گیلان برای بیش از ۶۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی نسخه و پرونده مزمن الکترونیک ثبت شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳ هزار پرونده الکترونیکی مزمن برای بیماران مبتلا به دیابت در استان گیلان تشکیل شده است، اظهارکرد: بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ پرونده نیز برای بیماران مبتلا به مشکلات قلبی عروقی و حدود ۴۳ هزار پرونده برای بیماران مبتلا به فشار خون و بیش از ۴ هزار پرونده برای بیماران دارای مشکلات اعصاب و روان ثبت شده است.
مهر