مرتضی عاطفی شهردار بندر کیاشهر با بیان اینکه شهرداری از تمام ابزارهای قانونی برای کوتاه کردن فرآیندهای اداری و حمایت از انبوهسازان استفاده میکند گفت: برای رونق ساخت و ساز در بندر کیاشهر در کنار انبوهسازان هستیم.
گیلان صدر: مرتضی عاطفی شهردار بندر کیاشهر در نشست هماندیشی با انبوهسازان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان که با حضور اعضای شورای شهر و فعالان بخش خصوصی برگزار شد اظهار داشت: متاسفانه دو سال است که همه در بندر کیاشهر معطل اجرای طرح تفصیلی هستند و این امر روی انجام بسیاری از کارها و فرآیندها تاثیر گذاشته است.
شهردار بندر کیاشهر لزوم شناسایی نقاط ضعف، موانع و مشکلات با هدف حل بهتر و سریعتر آنها را متذکر شد و اضافه کرد: بندر کیاشهر قابلیتهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری فراوانی دارد اما استفاده از این پتانسیلها به برنامهریزی نیاز دارد.
عاطفی عبور از شیوههای معمول ایجاد درآمد و سرمایه همچنین عدم تمرکز بر درآمدهای پایدار را لازم و ضروری دانست و یادآور شد: معتقدیم با تقویت تعاملات شهرداری، شورای شهر و بخش خصوصی اتفاقات خوب و مبارکی در انتظار بندر کیاشهر خواهد بود.
شهردار بندر کیاشهر در ادامه از پیگیریهای مستمر برای رفع مشکلات طرح تفصیلی با حضور مسئولان اداره کل راه و شهرسازی سخن گفت و با اشاره به اینکه تمام تمرکز خود را بر روی رعایت ضوابط متمرکز کردهایم یادآور شد: یکسری از مشکلات طرح تفصیلی شهر را ضوابط حل میکند از طرفی الزاماتی هم در بندر کیاشهر وجود دارد که باید رعایت شود.
عاطفی با تاکید بر اینکه ما نمیتوانیم ضوابط را دستکاری کنیم و یا بر اساس سلیقه به برخی افراد تراکم بدهیم خاطرنشان کرد: شهرداری برای رونق ساخت و ساز در بندر کیاشهر در کنار انبوهسازان است و از تمام ابزارهای قانونی خود برای تسهیل در فرآیندها، رفع مشکلات موجود و حمایت از آنها استفاده میکند.
شهردار بندر کیاشهر تنظیم طرح تفصیلی بر اساس مصوبات ماده پنج را متذکر شد و تصریح کرد: زمینها و اراضی که قبلا مصوبه ماده پنج را داشتند و در طرح جدید به یکباره تغییر کاربری مجدد خوردهاند حتما قابل بررسی و بازنگری هستند.
وی از ضرورت تبدیل بندر کیاشهر به مقصد گردشگری سخن گفت و عنوان کرد: شهر بندر کیاشهر از حضور گردشگران کمترین بهره را دارد و این بزرگترین عارضهای است که با آن مواجهیم به همین علت مهمترین برنامه من تبدیل بندر کیاشهر به شهر مقصد و قطب گردشگری است.
شهردار بندر کیاشهر با بیان اینکه نگاه مثبتی در شهر برای سرمایهگذاری بخش ساخت و ساز وجود نداشته است گفت: اعتقاد دارم باید رویکردهایمان را عوض و تا میتوانیم نسبت به تبلیغ آن اقدام کنیم که البته این کار کمی زمانبر است اما به شکل جدی مورد پیگیری قرار میگیرد.
عاطفی حمایت از سرمایهگذاران بومی شهر بندر کیاشهر را رویکرد شهرداری اعلام کرد و افزود: به محض اینکه امر ساخت و ساز در بندر کیاشهر رونق پیدا کند دیگر حتی نیاز به تبلیغات هم نیست زیرا با این کار موجبات حضور سازندهها و سرمایهگذاران در شهر فراهم میشود.
وی اقدام نخست شهرداری را ایجاد بستر مناسب برای حضور سازندهها و سرمایهگذارانی که بومی هستند و شرایط اقلیمی بندر کیاشهر را میشناسند دانست و اظهار داشت: هویت آسیبدیده این شهر با تغییر نگرشی که ایجاد میشود باید ترمیم پیدا کند و نباید در این حوزه دلزده شویم.
شهردار بندر کیاشهر الکترونیکی کردن و ارائه غیرحضوری برخی خدمات را هدفی که توسط شهرداری دنبال میشود خواند و گفت: نگاه و هدف ما این است که از سرگردانی و اتلاف وقت ارباب رجوع در حوزههای مختلف جلوگیری به عمل آوریم که این کار با تغییر برخی رویکردها و حذف بروکراسی زائد اداری محقق میشود.
وی برخی از فواید و کارکردهای الکترونیکی کردن فرآیند انجام خدمات را نیز برشمرد و تصریح کرد: جلوگیری از ترافیک و بینظمی، دریافت منطقی عوارض و دور کردن شائبههای جانبی از شهرداری از مهمترین کارکردهای توسعه فعالیتهای غیرحضوری محسوب میشود.
عاطفی افزایش سرعت کار و تسریع در روند پاسخگویی به شهروندان را هدف دیگری که توسط شهرداری بندر کیاشهر دنبال میشود اعلام کرد و بیان داشت: ارباب رجوع انتظار دارد در کوتاهترین زمان پاسخ لازم خود را از شهرداری بگیرد از طرفی شهرداری بندر کیاشهر هم در حذف بروکراسیهای اداری مصمم است.