به گزارش گیلان صدر، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بیکاری بزرگترین معضل کشور است ابراز داشت: مهارتهای آموزشی باید متناسب با ظرفیتها و تخصصهای استان گیلان باشد.
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس با بیان اینکه تاکنون در ۷۰۰ نقطه، طرح سالمسازی دریا اجرا شده است گفت: در مهارتآموزی فقط به مساله کشاورزی اتکا نشود بلکه مساله گردشگری هم اهمیت ویژهای در استان گیلان دارد.
وی با اشاره به اینکه در سطح استان گیلان باسوادهای بیکار زیاد هستند ابراز داشت: سازمان فنی و حرفهای باید آموزشهای تخصصی را افزایش دهد و این آموزشها منجر به ایجاد اشتغال شود.
نماینده مردم رودبار و دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: نتیجه مهارتآموزیها باید به ایجاد اشتغال ختم شود.
منوچهر جمالی با اشاره به استفاده مفید از افراد جوان در حوزههای مختلف استانی کمبود امکانات افزود: از نیروهای با استعداد و جوان در سطح استان بیشتر باید استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد جوانان دارای مدرک بیکار زیاد هستند گفت: کسانی با عناوین دکتری، مهندسی و با در دست داشتن مدرک دانشگاهی بیکار هستند و برخی از جوانان هم با وجود داشتن مدرک، توانمندی انجام کار در رشته خود ندارند.
جمالی با اشاره به اینکه جوانان باید آماده پذیرفتن مسئولیتهای مهم در بخشهای مختلف باشند و مهارت لازم را یاد بگیرند افزود: این افراد بعد از اتمام دوره آموزشی و مهارتآموزی نباید رها شوند و باید آماده پذیرفتن مسئولیت باشند.
نماینده مردم رودبار در مجلس با بیان اینکه افراد با مدارک کارشناسی، مهندسی و دکترا به دنبال شغلهای مهم و دولتی هستند ابراز داشت: باید با استفاده دورههای آموزشی سطح مهارت جوانان را تقویت کرد و مشغول شوند.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به استفاده از نیروی جوان در بخشهای تولیدی، صنعت و واحدهای مختلف گفت: جوانان بعد از مهارتآموزی نباید رها شوند و از فضای آرمانی فاصله نگیرند.
تسنیم