گیلان صدر: از زمان حضور دکتر ارسلان سالاری بر راس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پذیرفتن این مسئولیت سنگین با وجود حجم بدهی هایی با ارقام نجومی بیش از شش ماه نمی گذرد و بسیاری پیش از حضور وی فاتحه این کِشتی به گل نشسته را قرائت کرده و نغمه ناامیدی سر داده بودند.
لیکن حضور سالاری با دکترین مدیریتی جامع منحصر به وی که توانایی رصد و حل مشکلات حوزه های مختلف را به صورت هم زمان دارد از همان روزهای ابتدای خبر از ضرب آهنگ هماهنگ تحول در سطح استان در حوزه سلامت می داد.
تامین بودجه با ایجاد تعامل و ارتباط مستمر با تهران و وزارت بهداشت و تاکید بر توزیع عادلانه منابع فارغ از نگاه سیاسی و منفعت طلبانه در کنار بازدیدهای پی در پی و رویت و لمس مشکلات از نزدیک و اقدام مقتضی جهت رفع بسیاری از آنها باعث گردید مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در استان حتی در دورترین شهرها و روستاها جان تازه ای گیرد که ارتقا کیفی و کمی ارائه خدمات خود حجتی بر این ادعاست.
وجه تمایز مدیریت سالاری با سایرین بررسی کارشناسی مشکلات و معضلات موجود و اقدام از روی اولویت بندی با معیار مطالبات مردمی است و این امر در همین چند ماه باعث رضایت گیلانیان از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گردیده است چرا که رسالت و رکن اصلی مدیریت در نهادها و سازمان های دولتی مردم محوری و کسب رضایت مردم از انجام صحیح امور محوله در هر مجموعه ای میباشد.
یقینا تجهیز بیمارستان های دولتی به دستگاهها و تجهیزات درمانی از قبیل سی تی اسکن علی الخصوص در شهرستانها اصلی ترین مطالبه مردمی و کادر سلامت بیمارستان محسوب می گردد که فقدان آن در این مراکز سالیانه علت اصلی ارتقا آمار فوت هموطنان ما می گردد و این مشکل در گیلان بیش از سایر استانها به چشم می خورد و با توجه به شرایط اقتصادی کنونی به زعم خیلی ها تجهیز حتی یک بیمارستان دولتی به دستگاه سیتی اسکن امری دشوار به نظر میرسید لیکن دکتر سالاری نشان داد که با همت و پشتکار توان انجام هر غیرممکنی وجود دارد.
با پیگیری های رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اتفاقی نادر و بی سابقه در گیلان به صورت همزمان سه شهرستان، آستارا، لاهیجان و رودبار به دستگاه سی تی اسکن مجهز شد و دغدغه بیماران جهت انتقال به مرکز در شرایط بحرانی حل گردید.
شاید برخی فکر کنند که این دستگاه ها از قبل خریداری شده بود و فقط در زمان دکتر سالاری به دانشگاه تحویل شده است، اما واقعیت این است که ظرف همین ماههای اخیر قرارداد خرید دستگاههای سی تی اسکن شهرستان های فوق با هیات امنای ارزی بسته شد و با پیگیری های مستمر دکتر سالاری موفق به ورود این دستگاههای تشخیصی که یکی از تجهیزات واجب و ضروری برای بیمارستان های آستارا، لاهیجان و رودبار است به استان گیلان شدیم چرا که فاصله مکانی شهرستان آستارا تا رشت بیش از ۲ ساعت است و یک بیمار ترومایی را برای انجام سی تی اسکن یا باید از استان خارج می کردند و به اردبیل می بردند و یا در شرایط بحرانی که جان بیمار را تهدید می کرد دو ساعت سوار بر آمبولانس و به رشت آورده تا بعد از ساعت ها خدمات تشخیصی برای وی انجام گردد.
امروز می توان دکتر سالاری و عملکرد وی را به عنوان یک مدیر متخصص، متعهد و جهادی به عنوان یک شاخص قابل توجه و استناد ارائه کرد و امید میرود سایر مدیران دلسوز ما نیز در همین مسیر گام بردارند.