۱۸ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده با مجوز رسمی از وزارت ورزش و جوانان در استان گیلان مشغول فعالیت هستند.
به گزارش گیلان صدر و به نقل از لیجار: معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان با تاکید بر افزایش تعداد مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج در شهرستان های استان تصریح کرد:با توجه به پیری جمعیت در استان گیلان ، راه اندازی مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج در راستای افزایش ازدواج ، ارایه آموزش های لازم جهت پایداری ازدواج و همچنین فرزندآوری در شهرستان ها ضرورت دارد.
فیروز عزت دوست معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان در آیین اختتامیه سی و چهارمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران ، روانشناسان و مشاورین مراکز ازدواج و خانواده در خصوص اهداف برگزاری این دوره دانش افزایی اظهار داشت: سی و چهارمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران ، روانشناسان و مشاورین مراکز ازدواج و خانواده سراسر کشور با هدف دانش افزایی و بروز رسانی دانش ویژه مدیران ، روانشناسان و مشاورین حوزه ازدواج و خانواده به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان گیلان به مدت دو روز ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه سال جاری در رشت برگزار شد.
وی افزود:۵۰ نفر از مدیران ، روانشناسان و مشاورین مراکز ازدواج و خانواده در این دوره حضور داشتند و با برگزاری این دوره بصورت وبینار ، ۶۰۰ نفر از کل کشور نیز بصورت آنلاین از مطالب ارایه شده در این دوره دانش افزایی بهره مند شدند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان خاطرنشان کرد:دکتر محسن مشکبید حقیقی استادیار دانشگاه غیرانتفاعی گیلان در کارگاه روابط زوجین مبتنی بر درمان عقلانی هیحانی رفتاری و دکتر قربانعلی یحیایی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گیلان در کارگاه طرح واره درمانی از اساتید سی و چهارمین دوره دانش افزایی بودند.
عزت دوست با بیان اینکه ۱۸ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده با مجوز رسمی از وزارت ورزش و جوانان در استان گیلان مشغول فعالیت هستند ، خاطرنشان کرد:برخی از این مراکز مشاوره رایگان در خصوص ازدواج نیز ارایه می دهند.
وی افزود:۲ مرکز در تالش ، یک مرکز در آستارا ، ۲ مرکز در لنگرود و باقی مراکز در رشت مشغول ارایه خدمات می باشند.
عزت دوست با تاکید بر افزایش تعداد مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج در شهرستان های استان تصریح کرد:با توجه به پیری جمعیت در استان گیلان ، راه اندازی مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج در راستای افزایش ازدواج ، ارایه آموزش های لازم جهت پایداری ازدواج و همچنین فرزندآوری در شهرستان ها ضرورت دارد.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان خاطرنشان کرد:ازدواج بمنظور حفظ بنیان خانواده ، فرزندآوری و فرزند پروری امری خطیر و دارای جایگاه ویژه ای است که باید در این راستا گام های اساسی برداشته شود.
وی در خصوص نقش و جایگاه روانشناسان در جامعه اظهار کرد:دانش آموختگان رشته روانشناسی و مشاوره در مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج بر اساس اصول علمی به ارایه مشاوره ، آموزش و … می پردازند و در پیشگیری از طلاق و پایداری زندگی زوجین نقشی تاثیرگذار دارند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان ضمن گله مندی از ارایه مطالب آموزشی در فضای مجازی توسط افراد غیر روانشناس و روانشناسان زرد تصریح کرد:افرادی که خواستار استفاده از خدمات مشاوره و ازدواج هستند به مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج که با مجوز رسمی از وزارت ورزش و جوانان فعالیت می کنند ، رجوع کنند .
لازم به ذکر است در آیین اختتامیه سی و چهارمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران ، روانشناسان و مشاورین مراکز ازدواج و خانواده از ۱۸ مرکز تخصصی مشاوره و ازدواج در استان تجلیل به عمل آمد و مرکز تخصصی مشاوره و ازدواج پایا با مدیریت دکتر بقایی به عنوان مرکز برتر در ارزیابی وزارت ورزش و جوانان معرفی شد.
ـ