به گزارش گیلان صدر، غیرمنتظره نوشت، شورای پنجم شهر رشت را می توان در یک جمله خلاصه کرد: “نمایش اتحاد” شورایی که همواره طی دو سال گذشته سعی خود را بر آن گذاشته است تا با نمایش اتحاد سعی کند خاطرات شورای سوم و چهارم را اذهان عمومی پاک کند. اما همین موضوع نیز خود دلیل دیگری برای بیشتر شدن اختلافات در این شورا شده است.
شورای پنجم شهر رشت از ابتدای کار خود با نمایش اتحاد اقدام به رای ۱۱ نفره به حامد عبدالهی به عنوان خزانه دار شورا و پس از آن انتخاب مسعود نصرتی قزوینی نژاد به عنوان شهردار رشت با ۱۱ رای داشت. اتحادی که خیلی زود رنگ باخت و دیگر خبری از آن نبود.
یازده ماه پس از آن و با استعفا (بخوانید فرار) نصرتی از شهرداری رشت، تمامی حاضرین در جلسه یکم مرداد ۹۷ (۱۰ عضو شورا) به انتخاب علی بهارمست به عنوان سرپرست رای دادند و البته این اتفاق بار دیگر نیز پس از ۳ ماه و ۱۴ روز مجدداً تکرار شد. شاید جمله “به اتفاق آرا” که توسط اسماعیل حاجی پور در روز انتخاب بهارمست به عنوان سرپرست شهرداری به زبان آورده شد را می توان آخرین “اتفاق رای” اعضای شورای پنجم نامید. اتفاق آرایی که در هنگام انتخاب مرحله اول و دوم شهردار رشت در دوران پسا نصرتی دیگر وجود نداشت و تبدیل به صف کشی ها و قشون کشی ها شده بود.
پس از آن اما در انتخاب حسین علی قلی زاده به عنوان شهردار رشتبار دیگر یازده رای به سبد این گزینه غیربومی شهرداری رشت ریخته شد، ولی خیلی زود اکثریت اعضای شورا به جمع مخالفین وی اضافه شدند. اما در این میان کسانی نیز بودند که برای علی قلی زاده از نام و اعتبار خود نیز مایه گذاشتند!
با رد صلاحیت علی قلی زاده، نوبت به انتخاب شهردار منتخب چهارم رسید. جایی که شورا اینبار با ۱۰ رای (بهراد ذاکری بازهم رای مخدوش با عنوان #رشت_شهر_خسته به گلدان شیشه ای رای انداخت) حاج محمدی را به عنوان شهردار رشت انتخاب کرد که در نهایت این انتخاب از سوی وزارت کشور مورد تایید قرار گرفت.
با انتخاب حاج محمدی فضای شورا هنوز هم به آرامش نرسیده بود و در نهایت اتفاقی که رخ داد، آبستراکسیون های پیاپی و عدم تشکیل جلسه هنگام استعفای امیرحسین علوی از شورای شهر رشت به جهت حضور در عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی بود. جایی که به عدم تشکیل جلسات شورا، علوی از حضور در انتخابات آتی مجلس بازماند تا بار دیگر به همگان اثبات شود این شورا هیچ علاقه ای به آرامش و اجرای نمایش اتحاد ندارد.
اختلافات شورانشینان همچنان ادامه داشت تا روزهای انتخابات هیئت رئیسه شورا فرا رسید. روزهایی که شاید بعدها در خصوص آن باید بیشتر از گذشته نوشت. جایی که بنا بر شنیده ها، حجت جذب و احمد رمضانپور از طیف شش نفره شورا به عنوان گزینه های تصدی بر ریاست شورا خود را کاندید می دانستند، اما با مخالفت هر دو نسبت به یکدیگر قرعه به نام اسماعیل حاجی پور افتاد تا با اجرای نمایش اتحادی دیگر، اعضای شورا به رئیس و نائب رئیس منتخب سال سوم به اتفاق آرا، یازده رای به گلدان شیشه ای بیندازند.
در ادامه نیز عدم تشکیل دو جلسه پیاپی به منظور انتخاب اعضای کمیسیون های پنج گانه شورا سبب بروز ناامیدی در میان رشتوندان، رسانه ها و فعالین اجتماعی شده است، تا پس از گذشته کمتر از ۲ سال از آغاز بکار شورای پنجم دیگر امیدی به این شورا وجود نداشته باشد.