به گزارش گیلان صدر شهردار رشت با اشاره به اینکه مکاتبه هایی با وزیر محترم کشور راجع به سهم های این شهرداری از هر کدام از تبصره های بودجه داشتیم، بیان کرد: مکاتبه ها را تقدیم نمایندگان محترم گیلان در مجلس می کنیم تا با رایزنی در سطح وزارت کشور یا معاونی پارلمانی وزیر محترم کشور این حق قانونی و سهمی که قانونگذار برای شهرداری رشت مشخص کرده، را بتوانیم محقق کنیم.
شوقی به بند «ت» تبصره «یک» لایحه بودجه ۱۴۰۳ کشور اشاره کرد و یادآور شد: بند مذکور به وزارت اقتصاد و دارایی اجازه داده که به منظور رد دیون به طلبکاران، انتشار اوراق قرضه داشته باشد و انتظار داریم با تلاش نمایندگان محترم مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی در این اوراق، شهرداری رشت به طلبکاران اضافه شود.
وی با اشاره به تصویب قانون درآمدهای پایدار توسط مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: در ماده ۹ قانون مذکور آمده؛ تمام دستگاه های اجرایی باید هر ساله بابت بدهی هایی که دارند در بودجه خود پیش بینی کرده و آن را پرداخت کنند و در این راستا انتظار داریم این موضوع در لایحه بودجه سال آینده مد نظر قرار گرفته و مصارف آن در لایحه گنجانده شود.
شهردار رشت ادامه داد: امید داریم بند الحاقی اجازه دولت بابت تسویه بدهی های قطعی شده شهرداری ها در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد و با این مصوبه شهرداری رشت می تواند مطالبه بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومانی از دستگاه های اجرایی استان که در حال اضافه شدن به آن است، را وصول کند.
رودخانه های آلوده شهرهای شمالی به تبصره حوادث غیر مترقبه لایحه بودجه اضافه شود
شوقی به وجود دو رودخانه آلوده در شهر رشت اشاره کرد و افزود: انتظار داریم نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در بند «پ» تبصره «۵» حوادث غیر مترقبه مبنی بر حفاظت از تالاب ها، رودخانه های آلوده شهرهای شمالی را به آن اضافه کنند ضمن اینکه در انتهای این بند دستگاه های اجرایی و شهرداری رشت نیز جزو شمول دستگاه های اجرایی برای تخصیص این اعتبار لحاظ شوند.
وی با بیان اینکه انتظار داریم توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در بند «ب» تبصره «۶» لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور به قسمت زیرساخت ها یک درصد ارزش افزوده اضافه شود، تصریح کرد: قانونگذار در یک درصد مذکور مشخص کرده در چه مصارفی باید هزینه شود و خواسته ما این است که در بحث حمل و نقل، عبور و مرور شهری اضافه شود و اگر این اتفاق بیفتد می تواند کمک بسیاری در بحث آسفالت و نگه داشت معابر رشت داشته باشد.
شهردار رشت، استفاده قانونی از صندوق توسعه به ویژه صندوق توسعه حمل و نقل را حائز اهمیت خواند و اظهار کرد: با توجه به اینکه طرح میثاق بیشتر در حوزه حمل و نقل است، انتظار داریم موضوع مذکور توسط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی لحاظ شود.
شوقی با اشاره به اینکه ردیف «۴» بند «ک» تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در ۱۴۰۳ مبنی بر قیر آسفالت شهرهای با جمعیت ۵۰ هزار نفر پایدار نبوده، بیان کرد: امید داریم نمایندگان محترم مجلس تبصره مذکور را پایدار نمایند ضمن اینکه این موضوع به شهرهای زیر یک میلیون نفر جمعیت اختصاص پیدا کند.
وی به جداول پیشنهادی پیوست یک لایحه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: انتظار داریم در این برنامه راهبردی حوادث غیر مترقبه، تجهیزات آتش نشانی قید شود.
شهردار رشت با اشاره به ردیف اعتباری تحت عنوان راه آهن قزوین – رشت – انزلی، تصریح کرد: انتظار داریم نمایندگان محترم گیلان در مجلس ردیف اعتباری مذکور را تفکیک نمایند تا راه آهن رشت – انزلی با سرعت بیشتری انجام شود.شوقی به مصوبه ترمیم حقوق کارکنان کشور توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: در بند «الف» تبصره «۱۵» لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تحت عنوان افزایش حقوق به صورت ثابت فرض شده که نسبت به سال ۱۴۰۲ کاهش پیدا می کند و امید داریم نمایندگان محترم مجلس سه خط آخر بند مذکور را حذف نمایند.