اختصاصی، گیلان صدر: نگاهی به سفرهای شهرستانی استاندار گیلان در مدت 290 روز فعالیت وی تا زمان نگارش این مطلب، حاکی از آن است که اسدالله عباسی در این مدت، 93 سفر شهرستانی به مناطق مختلف استان داشته است. البته در این بررسی ها برنامه های وی در شهرستان رشت به عنوان سفر محسوب نشده است.
شهرستان و تعداد حضور:
رودسر
17
لنگرود
10
رودبار
9
آستانه
7
بندرانزلی
7
لاهیجان
7
شفت
6
فومن
6
صومعه سرا
6
تالش
5
املش
3
آستارا
2
سیاهکل
2
خمام
2
رضوانشهر
2
ماسال
2
همان گونه که مشاهده می شود، رودسر با 17 حضور ( 6 ، 7 و 28 آبان، 19 دی، 15 و 27 بهمن، 5 و 18 اسفند سال 1400 و 26 فروردین، 2 اردیبهشت، 27 و 28 خرداد، 3، 26 و30 تیرماه، 13 و 14 مرداد ماه سال 1401) و در مجموع 18 درصد کل سفرها، بیشترین مقصد استاندار گیلان محسوب می شود و 70 در صد سفرهای عباسی به زادگاهش نیز در تعطیلات آخر هفته بوده.
نکته جالب تر اینکه این تعداد حضور استاندار گیلان در رودسر به تنهایی بیش تر از مجموع سفرهای وی به شش شهرستان آستارا، سیاهکل، خمام، رضوانشهر، ماسال و املش است.
این موضوعیست که بارها مورد انتقاد رسانه ها و جریان های مختلف سیاسی قرار گرفته. به نحوی که یکی از پایگاه های خبری تحلیلی استان در همین زمینه نوشته بود:” بازدیدهای متعدد دکتر عباسی و انتصاب مدیران از شهرستان رودسر، با توجه به سابقه نمایندگی وی از این حوزه انتخابیه، به شائبه توجه خارج از چارچوب عدالت و نامتوازن به شهرستان رودسر دامن زده است.
نگاه کلی به این موارد به گمانه زنی و نظر برخی از منتقدین و فعالین سیاسی گیلان قوت می بخشد که شاید اسدالله عباسی در تلاش برای بازگشت به عرصه انتخابات مجلس از حوزه انتخابی رودسر و جبران شکست سنگین خود در این حوزه باشد.”
سفرهای متعدد به رودسر و همچنین انتصابات مدیران مختلف از این شهرستان، موجب انتقادات یکی از نمایندگان استان نیز شد مبنی بر اینکه “نباید این شائبه در بین مردم استان به وجود آید که بگویند ما هم برویم محل تولد خود را در شناسنامه تغییر دهیم تا شاید پستی گرفتیم”
کوتاه سخن اینکه مردم سایر شهرستان های گیلان و همچنین نمایندگان آن حق دارند این سوال را مطرح نمایند که معیار سفرهای استاندار به شهرستان ها چیست؟ و چرا چنین شکاف عجیبی در نگاه عدالت محور و متوازن به حضور میدانی وجود دارد؟ که به عنوان مثال تعداد حضور در شهرستان رودسر 8 برابر آستارایی باشد که توسعه گیلان در گرو توسعه آن است و این شهرستان راهبردی و استراتژیک به عنوان پیشانی نظام و تنها نقطه کشور که با اروپا مرز آبی و زمینی دارد و همچنین به عنوان محل اتصال کریدور حیاتی شمال به جنوب در خاورمیانه محسوب می شود چرا باید در انتهای جدول سفرهای شهرستانی جناب ایشان قرار گیرد؟