سهشنبه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۰ اعضای شورای اسلامی شهر رشت با مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان دیدار و گفتگو کردند.
گیلان صدر: مجید عزیزی در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به فرموده امام راحل صدا و سیما یک دانشگاه است، اظهار کرد: دانشگاه در کنار تعلیم و تربیت باید در بین جامعه فرهنگ سازی کند و زمینه مشارکت مردم در همه عرصه ها را بوجود آورد و بحث فرهنگ سازی توسط صدا و سیما می تواند نمود بسیار خوبی در مباحث مختلف در جامعه داشته باشد.
مجید عزیزی با بیان اینکه برای مردم، عملکرد صدا و سیما و دیگر دستگاهها تفاوتی با هم ندارد، افزود: یقینا هر مشکلی که در کشور وجود داشته باشد را به کل حاکمیت ربط میدهند، فلذا انسجام و وحدت دستگاههای حاکمیتی میتواند در پیشرفت جامعه موثر باشد.
رئیس شورای شهرستان رشت با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در مباحث فرهنگی گفت: با توجه به سرعت انتشار حوادث و اتفاقات در فضای مجازی و تاثیر آن بر قضاوت مردم، میطلبد که ما توجه بیشتر به این فضا داشته و با هدف تاثیرگذاری صحیح و جلوگیری از سوء استفاده احساسات مردمی نسبت به نشر صحیح اخبار و حوادث آن تلاش کنیم.
عزیزی با اشاره به تعاملی که صدا و سیما با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و حضور فصلی آنها در برنامه مختلف صدا و سیما دارد، افزود : پیشنهاد میکنم پیرامون پوشش اخبار شورا و شهرداری های مراکز شهرستانهای استان از جمله شهر رشت نیز تعاملات بیشتری برقرار شود. یقینا با این اقدام بسیاری از اقدامات حوزه مدیریت شهری به گوش شهروندان میرسد و مدیریت شهری هم باید آمادگی مباحث چالشی و نواقص خدمات باشد که در هر صورت زمینه جذب مخاطب را برای صدا و سیمای استان فراهم میکند.
رئیس شورای شهرستان رشت با بیان اینکه شورای ششم رشت با انبوهی از مشکلات و کمبودها بجا مانده از سالهای گذشته مواجه گشته است، افزود: منشأ چالشی که اخیرا پیرامون بانوی دستفروش رشتی ایجاد شد، عدم ایجاد اشتغال توسط دستگاههای حاکمیتی می باشد که هزینه آن را شهرداریها می پردازند.
عزیزی به تشکیل یک کارگروه مشترک ما بین صدا و سیما و حوزه مدیریت شهری رشت با هدف پیگیری امور اشاره کرد و گفت : ان شاءالله با این اقدامات و ارائه گزارش عملکرد شفاف پیرامون حوزه مدیریت شهری و آگاهی آنها مجددا در بین شهروندان امید آفرینی کنیم و بتوانیم مردم را نسبت به نظام و آرمانهای انقلاب امیدوار و پایبند نمائیم.
سید شمس شفیعی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه امام راحل فرمودند: صدا و سیما یک دانشگاه عمومی است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه صدا و سیمای گیلان جایگاه خوبی در بین مخاطبین دارد، افزود: حواشی ایجاد شده پیرامون سد معبر ظلمی به شهرداری رشت بود و امیدواریم با به تصویر کشیدن حقایق این موضوع بتوانیم واقعیت را به شهروندان انعکاس دهیم.
وی به پخش زنده جلسات صحن شورای رشت توسط صدا و سیمای گیلان اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای گیلان به برند رشت تحت عنوان شهر خلاق خوراک توجه بیشتری داشته باشد و تقویت بنیه اقتصاد شهری یقینا با پرداختن به این موضوع امکانپذیر است.
علیرضا تاج شهرستانی یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست با اشاره به اینکه در صدا و سیما باید برنامه هایی با محوریت ایجاد نشاط در جامعه تولید شود، اظهار کرد: نسبت به مجموعه صدا و سیما علاقه و اعتقاد فراوانی دارم و معتقدم باید از این ظرفیت به خوبی در حوزه مدیریت شهری استفاده شود.
شهرستانی با تاکید به اینکه سازمان صدا و سیما برای تهران بودجه خوبی دارد، افزود: یقینا گروه تهرانی فرهنگ غنی مردمان این شهر را بهتر از صدا و سیمای اینجا نمی شناسد و باید حمایت بیشتری از هنرمندان بومی انجام شود.
وی با بیان اینکه برای فرهنگ سازی بهتر باید از ظرفیت صدا و سیما بهره مند شویم، گفت: وقوع برخی از قتل ها در درون استان می طلبد تا صدا و سیما پیرامون موضوع کنترل خشم با هدف فرهنگ سازی برنامه های سازنده ای تهیه کند تا ان شاالله دیگر شاهد چنین اخبار تلخی نباشیم.
نادر حسینی نیز در این نشست با اشاره به اینکه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت می تواند بیشترین تعامل را با حوزه های مختلف فرهنگی داشته باشد، اظهار کرد: یقینا صدا و سیما یک پل ارتباط ما بین مردم و مسوولین است و در حوزه فرهنگ نیز بسیار تاثیرگذار است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه رشت یک سوم جمعیت گیلان را دارد، افزود: یقینا با این حجم جمعیتی، رشت باید سهم بیشتری نسبت به دیگر شهرها از برنامه های صدا و سیما را به خود اختصاص دهد.
وی به ۵۵ محله رشت اشاره کرد و گفت: در قلب هر کدام از این محلات برنامه های خوبی برای به تصویر کشیده شدن وجود دارد تا ان شاالله اعتماد مردم مجددا جلب شود و یکبار دیگر شهروندان پای کار بودن مسوولین را به خوبی احساس کنند.
مسعود عباس نژاد نیز در این دیدار با اشاره به اینکه در چنین نشست هایی به دنبال تحقق نتیجه هستیم، اظهار کرد: فرهنگ سازی یکی از مباحث بسیار مهم در حوزه مدیریت شهری است و در این حوزه مباحث فرهنگی خوبی برای به تصویر کشیده شدن توسط صدا و سیما وجود دارد.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر رشت به پخش برنامه در شهر توسط صدا و سیمای مرکز گیلان اشاره کرد و گفت: در این برنامه چالشی بسیاری از مباحث حوزه مدیریت شهری و غیره به تصویر کشیده می شد و امیدوارم بار دیگر این برنامه تکرار شود.
وی به برگزاری نخستین همایش حوزه حمل و نقل و ترافیک در رشت اشاره کرد و اذعان داشت: در این همایش مباحث متعدد مرتبط با حوزه ترافیک از جمله پایان نامه ها نیز با هدف رفع مشکلات ترافیکی رشت بررسی می شود.
رضا عاشری یکی دیگر از اعضای شورای شهر رشت نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ما برای خدمت دادن به مردم هریس هستیم اظهار کرد: اجازه نمی دهیم اسرافی از بیت المال در این دوره از عمر شورای ششم رشت انجام شود.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه انجام تغییرات در رشت نیازمند منابع مالی است، افزود: در شرایطی که یک دستگاه بالغ بر هفتصد میلیارد تومان بدهی دارد، یقینا با این حجم از بدهی نمی تواند اتفاق خاصی در رشت رقم بزند.
عاشری با تاکید به اینکه شورای ششم رشت به دنبال تولید ثروت برای شهر است، گفت: برای تولید ثروت باید با مدیریت برنامه ریزی شده و هماهنگ عمل کرد و متاسفانه در ادوار گذشته شورای شهر رشت به علت کارهای متعدد، اقدام خاصی صورت نمیپذیرفت.
عضو شورا با اشاره به اینکه درباره اولویت بندی پروژه ها باید با شهروندان شفاف باشیم، بیان کرد: معتقدم وقتی این مهم از طریق رسانه ای همچون صدا و سیما انجام شود، مردم نیز با اعتماد بیشتری نسبت به پرداخت عوارض اقدام می کنند و پیشنهاد می کنم، برنامه ای چالشی با این محوریت در صدا و سیما راه اندازی شود.
حسن کریمی کرنق عضو دیگر شورا نیز در این دیدار با اشاره به اینکه شورای ششم رشت انقلابی و ارزشی است، اظهار کرد: برقراری تعامل ما بین شورا و شهرداری رشت با دیگر دستگاهها، یقینا اتفاقات خوبی را برای شهر رشت رقم می زند.
هادی رمضانی نیز در این نشست با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت شهری یکسری تداخل کاری وجود دارد، اظهار کرد: حوزه خدمات رسان در شهر متعدد است و متاسفانه مدیریت واحد وجود ندارد اما مردم بیشترین مطالباتشان را از شورا و شهرداری طلب می کنند.
عضو شورای اسلامی شهر رشت به خلا قانونی پیرامون مدیریت یکپارچه شهری رشت اشاره کرد و گفت: باید با بهره مندی از فضای رسانه خلا موجود پیرامون مدیریت یکپارچه شهری را به خوبی به نمایش گذاشته شود تا ان شاالله قوه مقننه نیز با جدیت در این باره ورود کند.
وی با تاکید به فرهنگ سازی توسط صدا و سیما پیرامون مباحث مختلف از جمله پرداخت عوارض تصریح کرد: تعامل بیشتر ما بین دستگاهها از جمله صدا و سیما با حوزه مدیریت شهری می تواند برای رشت اتفاقات خوبی رقم بزند.
رمضانی با بیان اینکه از صدا و سیمای گیلان تقاضا داریم، پیرامون مواردی همچون مناطق آبگیر و غیره اطلاع رسانی کنند، تصریح کرد: معتقدم باید دو قرارداد در قالب همکاری ما بین حوزه مدیریت شهری و صدا و سیمای گیلان منعقد کنیم تا ان شاالله نتایج خوبی در راستای اطلاع رسانی بهتر و شفاف سازی رقم بخورد.
وی اضافه کرد که جهت توجه به اشتغال رویکر اقتصاد شهری با تقویت اقتصاد شهری و گردشگری و مدیریت یکپارچه شهری در دستگاههای خدمات رسان آب و برق و گاز و بهداشت و درمان مورد توجه صدا و سیما باشد.
رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت نیز گفت: یکی از وظایف اصلی نهاد مدیریت شهری و رسانه ملی ایجاد نشاط عمومی است در همین راستا خواستارم ضمن مشارکت دو مجموعه به مناسبت گوناگون به ویژه نوروز پیش رو برنامهای تلویزیونی در یکی از محلهای پرتردد رشت همچون پلازای شهرداری تهیه و ضمن شادی آفرینی به فرهنگ سازی و ترویج موضوعات مدنظر مدیریت شهری پرداخته شود.
سید حسین رضویان با اشاره به لزوم امضای تفاهم نامه ما بین مدیریت شهری و صدا و سیما افزود: شهرداری رشت در قالب امضای تفاهم نامه با صدا و سیما میتواند از ظرفیت تبلیغی ترویجی شبکه باران بهره مند شود و در این قالب ارتباط مستمر با اقشار مختلف برقرار نموده و پاسخگوی شهروندان باشد.
رضویان در پایان گفت: از حقوق شهروندی، آگاهی از اقدامات و خدمات مدیریت شهری است و در تحقق اصول حاکمیت ملّی و مشارکت عمومی و نیز حق شهروندی، رسانه از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به اعضای شورای اسلامی و شهردار رشت اظهار کرد: رسانه استانی واسطه امین و مورد اعتماد بین مردم و دستگاهها است و نقد منصفانه به معنای تخریب نیست.
محمد باقر باقرزاده افزود: جلب رضایتمندی شهروندان مورد توجه همه ما است و بحث ایجاد امید در جامعه بسیار حائز اهمیت بوده و اگر این امید از مردم گرفته شود، جامعه صدمات جبران ناپذیری را می بیند.