رئیس اتاق اصناف گیلان با بیان اینکه واحدهای صنفی این استان با کمتر از نصف ظرفیت واقعی خود مشغول فعالیتاند گفت: با حمایتهای ویژه میتوان این ظرفیت را به دوبرابر افزایش داد.
به گزارش گیلان صدر، جلالالدین محمد شکریه اظهار داشت: در حال حاضر اغلب واحدهای صنفی گیلان به دلیل وجود پارهای از مشکلات با نصف ظرفیت واقعی خود در بازار مشغول فعالیت هستند در حالیکه میتوان ظرفیت فعلی را با حمایتها و ارائه تسهیلات ویژه به دو برابر افزایش داد.
رئیس اتاق اصناف گیلان توانمندیهای واحدهای صنفی این استان را بسیار مطلوب و در حد بسیار قابل قبولی ارزیابی کرد و ابراز داشت: بنده بهعنوان یک کارشناس و صاحبنظر قدیمی در حوزه اصناف بارها گفتهام که در صورت اعطای تسهیلاتی با نرخ سود تک رقمی بهراحتی میتوان این ظرفیت را تقویت کرد.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور لزوم حمایت مسئولان از تولیدکنندگان داخلی و واحدهای صنفی فعال را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: گیلان موقعیت بسیار ویژهای در کشور دارد بنابراین با افراشتن چترهای حمایتی و تشویقی باید قدرت مانور فعالیت شاغلان حوزه اصناف آن را افزایش دهیم.
شکریه از شرکت فعال واحدهای تولید، توزیع و نمایندگیهای اصناف گیلان در نمایشگاههای تخصصی عرضه کالا و خدمات سخن گفت و افزود: نمایشگاههای بهاره، فروشهای فوقالعاده در ایام عید و بازگشایی مدارس از جمله مواقعی است که فعالیت واحدهای صنفی در آنها به اوج خود میرسد.
وی به حضور فعال واحدهای تولیدی مبلمان استان گیلان در نمایشگاه منطقهآزاد انزلی اشاره کرد و اظهار داشت: واحدهای صنفی این بخش بهترین کالاها و محصولات تولیدی خود را در نمایشگاه منطقه آزاد انزلی عرضه کردند که اتفاقاً با استقبال بسیار خوب علاقمندان و بازدیدکنندگان نیز مواجه شد.
شکریه فراهم آوردن زمینه مناسب برای شرکت واحدهای صنفی در چنین نمایشگاههایی برای معرفی تولیدات استان را از اهداف اتاق اصناف گیلان اعلام کرد و گفت: با این اقدام اهدافی نظیر چرخش سرمایه در داخل استان، اشتغالزایی بیشتر و افزایش انگیزه تولیدکننده برای تولید محصول باکیفیتتر محقق میشود.
رئیس اتاق اصناف گیلان جلوگیری از خروج ارز را از دیگر مزایای شرکت واحدهای صنفی در نمایشگاههای بینالمللی داخلی عنوان کرد و افزود: با این زمینهسازیها و اقدامات میتوانیم به مقدار زیادی از ورود انواع کالاهای قاچاق به داخل کشور بهویژه در عرصه کیف و کفش و پوشاک جلوگیری بهعمل آوریم.