مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: اراضی منابع طبیعی گیلان بدون ایجاد حق مالکیت و با انعقاد قراردادهای ۱۰ یا ۱۵ ساله جهت تولید و اشتغال به متقاضیان اجاره داده میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در مورد طرح سالهای گذشته جهت خروج جنگلنشینان از اراضی مربوطه گفت: این طرح دیگر در دستور کار منابع طبیعی گیلان قرار ندارد بلکه این دستگاه درصدد است با روشهایی فرهنگ صحیح زندگی در این عرصهها را در بین جنگلنشینان ترویج کند.
یوسفپور حفظ و حراست از راضی جنگلی در گیلان با استفاده از جنگل نشینان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: فرهنگ صحیح نحوه برخورد با منابع طبیعی و انفال باید در جامعه و بهویژه در بین جنگل نشینان نهادینه شود و شیوههای درست زندگی در جنگل به آنان آموزش داده شود.
وی با اشاره به اجرای طرحی در راستای اجاره دادن اراضی ملی به افراد غیر جهت بهرهبرداری اقتصادی از ظرفیت آنها ابراز داشت: در 2 سال گذشته اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان سعی کرده است که قراردادهایی را در قالب ماده 3 بهصورت 10 یا 15 ساله با متقاضیان منعقد کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان استفاده از ظرفیت اراضی ملی با رویکرد رونق تولید و اشتغال را از اهداف اجرای این طرح دانست و بیان داشت: در سالهای گذشته توفیقات خوبی از اجرای این طرح به دست آمد به همین علت این اداره کل قصد دارد پروژه مذکور را ادامه دهد.
یوسفپور پروژه راهسازی شفت ـ زنجان و برخی از موانع و ملاحظاتی که در مسیر این طرح وجود دارد را برشمرد و عنوان کرد: اجرای این طرح ملی با حداکثر ملاحظات موجود و با کمترین آسیب و خسارت به اراضی ملی از انتظارات جدی اداره کل منابعطبیعی و آبخیزداری گیلان است.
وی با تأکید بر اینکه شرایط دو استان زنجان و گیلان در برخی از حوزه منابع طبیعی کاملاً با هم متفاوت است خاطرنشان کرد: اختلافات زیادی در عرصههای جنگلی و مرتعی گیلان و زنجان وجود دارد بنابراین شرایط این دو استان را نمیتوان برای انجام فعالیتهای عمرانی با هم مقایسه کرد.
تسنیم