سرپرست شهرداری رشت در ادامه افزود: ارائه آمار بدهکاران تجاری، شناسایی و معرفی همه واحدهای تجاری غیر مجاز سطح منطقه برای تهیه گزارش کارشناسی و ارجاع به کمیسیون ماده صد جهت اخذ تصمیم و همچنین شناسایی تمامی تخلفات ساخت و سازها باید در دستور کار قرار گیرد.
بهارمست عنوان کرد: مالکان پروندههایی که مشمول تبصره ۲ و ۳ شدند باید با مراجعه به شهرداری جرائم خود را پرداخت کنند که این امر محقق نمی شود مگر اینکه شهرداری در این امر مهم دخیل باشد.
وی در پایان افزود: وصول به موقع درآمدهای پیشبینی شده، مدیریت منطقه را در ارائه خدمات کارآمد و مکفی و نیز تحقق اهداف، برطبق برنامههای تدوین شده یاری میکند لذا بسیار ضروری به نظر میرسد، عوامل مؤثر در معوق شدن مطالبات شهرداری شناسایی شده و راهکارهایی جهت چگونگی وصول آن پیشنهاد و اجرا شود.
ناصر عطایی شهردار منطقه یک رشت در جلسه کمیته درآمدی بر تلاش همه جانبه بخشهای مختلف برای وصول درامدهای مصوب و رویکرد مشارکت محوری در موضوعات درآمدی تأکید کرد.
وی افزود: در میان بخشهاى مختلف مدیریت شهرى، تامین منابع مالى و درآمدى شهردارى ها اهمیت ویژه اى دارد زیرا ازیک سو کسب درآمد شهردارى ها تاثیر عمده اى در ارائه خدمات به شهروندان دارد و از سوى دیگرفقدان درآمد کافى نه تنها سبب عدم ایجاد خدمات ضرورى در شهرمیشود بلکه اساسا اجراى تمامى طرح ها و برنامه هاى شهرى را با مشکل مواجه خواهد ساخت.
وی همچنین بررسی پروندههای در دست اقدام را در اولویت بندی مطالبات بر حسب زمان و تاریخ از راههای رسیدن سریعتر به مطالبات دانسته و گفت: باید در نحوه تامین منابع و رفع مشکلات منطقه همگی با هم و با تبادل نظر و کمک به یکدیگر تلاش کنیم.
عطایی با بیان اینکه باید بستر لازم جهت اعتمادسازی مردم به مجموعه شهرداری ایجاد شود، تصریح کرد: یکی از راهکارهای افزایش درآمد، تعامل و همکاری دو سویه شهروندان با شهرداری است که نتیجه آن علاوه بر کسب درآمد بیشتر برای شهرداری وارائه خدمات شهری مناسبتر به همشهریان است.
ایلنا