معاون وزیر صمت در سفر به استان گیلان که در راستای پیگیری مصوبات جلسه وزیر صمت با مجمع نمایندگان این استان صورت گرفت، از تولید ۴۱۸ مگاوات برق در شهرکهای صنعتی کشور تا پایان سال آینده خبر داد و گفت: باید هرچه سریعتر شرکتهای تولیدی فعال در خصوص واگذاری سند مالکیتشان تعیین تکلیف شوند.
به گزارش گیلان صدر و به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، “فرشاد مقیمی” که در راستای پیگیری مصوبات جلسه وزیر صمت با مجمع نمایندگان استان گیلان(مهرماه امسال)، روز چهارشنبه به این استان سفر کرد، در دیدار با صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی گیلان در شهرک صنعتی رشت، با تأکید بر تأمین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی اظهار کرد: باید تمامی امکانات زیرساختی از جمله امکانات برق، گاز و آب در شهرکهای صنعتی تأمین شود و در این خصوص ۴۱۸ مگاوات برق تا پایان سال آینده در شهرکهای صنعتی تولید میشود. در حال حاضر ۷۲۸ مگاوات برق در شهرکهای صنعتی تولید میشود.
وی با اشاره به عدم وجود مشکل در تعیین سند شرکتهای مستقر در شهرکهای صنعتی گفت: باید هرچه سریعتر شرکتهای تولیدی مشغول به فعالیت در شهرکهای صنعتی گیلان در خصوص واگذاری سند تعیین تکلیف شوند.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با تاکید بر لزوم توجه به تامین ارزی واحدهای تولیدی گیلان افزود: مشکلات ارزی واحدهای تولیدی در کشور و از جمله گیلان باید هرچه سریعتر برطرف شود.
مقیمی، یکی از دغدغههای مهم شرکتهای تولیدی و صنعتی را تامین مواد اولیه دانست و بیان کرد: وزارت صمت و دولت سیزدهم برنامه ویژهای در تامین مواد اولیه برای شرکتهای تولیدی و صنعتی دارد زیرا بدون مواد اولیه عملا کار کارخانه مختل میشود.
وی با بیان اینکه حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی رویکرد اصلی دولت سیزدهم است، افزود: واحدهای تولیدی نقش مهمی در رشد اقتصادی استان در حوزههای مختلف از جمله ایجاد اشتغال دارند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از چالشهای صنایع تولیدی در گیلان عرصه و زمین برای توسعه و سرمایه گذاری است.
” حسین محمدیان” با تاکید بر لزوم توسعه زیرساختهای شرکت شهرکهای صنعتی گیلان افزود: عدم برخورداری از زیرساختهای مناسب در شهرکهای صنعتی یک دغدغه مهم برای تولیدکنندگان است.
وی، از احیای ۱۵۷ واحد تولیدی در استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد واحدهای احیا شده، ۱۰۵ واحد سهم صنعت بوده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی گیلان قابلیت احیا و راه اندازی مجدد دارند، گفت: با تأمین منابع مالی و اعتباری و رفع مشکلات و مانع برداری میتوان این شرکتها را دوباره به چرخه تولید باز گرداند.
محمدیان با اشاره به تحقق ۵۷ درصدی پرداخت تسهیلات به واحدها در سال گذشته افزود: با اختصاص تسهیلات در بخش تجهیز، توسعه و نوسازی جان دوباره ای به بخش تولید داده شود.