در سالهای اخیر بارها به دلیل فرسودگی و یا کمبود تجهیزات ضروری در مدارس مناطق محروم، شاهد حوادث تلخ و ناگوار بودهایم که تبعات متعددی نیز در پی داشته است. اما کم نبوده اند انسانهای نیک اندیشی که همت والایی برای ساخت مدرسه و توسعه زیرساختها و فضاهای آموزشی برای تحصیل دانشآموزان کمبرخوردار داشته اند.
سردار اکبر فردوسی، اصالتاً اهل صومعه سرای گیلان بوده و تاکنون برای تجهیز و بهسازی مدارس در شهر رشت با هزینه شخصی اقدامات متعددی انجام داده است. وی همچنین به تازگی با هزینهای بالغ بر ۰۰ ۲میلیون تومان یکی از مدارس دخترانه رشت را بهسازی نموده است. پیرامون این مسئله با وی گفتگویی انجام دادیم که در ادامه میخوانید.
سردار اکبر فردوسی، با اشاره به اهمیت توجه به مقوله آموزش و پرورش گفت: من همواره دغدغه تربیت کودکان را داشته و دارم. متاسفانه وضع مدارس و محیط آموزشی اکثر مدارس استان گیلان به شدت نیازمند توجه خیران و نیکوکاران مدرسه ساز است.دبستان دخترانه نُسیبه ، از جمله مدارس دولتی استان گیلان بوده که در محدوده ناحیه ۱ رشت در منطقه عینک صف سر واقع شده است و طی بازدیدی که از این مدرسه داشتم متوجه شدم که متاسفانه سرویسهای بهداشتی این مدرسه فاقد درب مناسب است و همچنین کلاسها تهویه ندارند. به همین لحاظ با بودجه شخصی شروع به سفیدکاری دیوار حیاط مدرسه،تهیه دربها و دستگیره ها کلاس، تهیه دربهای سرویس بهداشتی، تجهیز و بهسازی آبخوری مدرسه، کف سازی و آسفالت و همچنین تهیه پردههای مناسب برای کلاس نمودم و امیدوارم این انگیزهای برای شادی کودکان برای ادامه تحصیل و آیندهسازی در کشورمان باشد.
وی ادامه داد: یکی از اقدمات ما در کنار همه وظایف و مسئولیت های ذاتی و جاری، خدمتگزاری به مردم و عمران و سازندگی است و باور داریم که این اقدامات، بخش مهم و تفکیک ناپذیر امنیت پایدار به شمار می آید.
سردار اکبر فردوسی، با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر اقدامات محرومیت زدایی در نقاط مختلف کشور تاکید دارند، گفت: فعالیت در عرصه مدرسه سازی، امری بسیار پسندیده و مورد توجه معظم له است و به عقیده بنده نیز مسئولین می بایست مردم را بیشتر به سوی سرمایه گذاری و موقوفات علمی، آموزشی تشویق کنند.
شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم «سیده رقیه فرجودی» معاون آموزش ابتدایی ناحیه یک آموزش و پرورش رشت لوح تقدیری را به رسم یادبود به سردار اکبر فردوسی اهدا کرد.