به گزارش گیلان صدر، جبار کوچکینژاد در تشریح سوال خود از وزیر آموزش و پرورش که قرار است در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح شود، گفت: دانشگاه شهید رجایی بر اساس قانون موظف به تربیت معلمان فنی است اما به دلیل ضعف مدیریت علیرغم داشتن معلمانی که در حوزه تدریس خود سرآمد و متخصص بوده و تمامی آموزشهای مربوطه را گذراندهاند از هدف اصلی خود منحرف شده و بیشتر دانشجو آزاد جذب میکند؛ این کار خلاف قانون و شان دانشگاه شهید رجایی و سیستم پرورشی است.
آموزش و پرورش به اجرای قانون برنامه ششم درباره اتحادیههای دانشآموزان بیتوجه است
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در تشریح دومین سوال خود از بطحایی، افزود: آموزش و پرورش به قانون برنامه ششم توسعه در رابطه با اتحادیههای دانشآموزان، سایر بخشهای دانشآموزی و بخشهای بنیادین آموزش و پرورش به درستی عمل نمیکند؛ این اتحادیهها تاثیر به سزایی در رشد فرهنگی و تربیتی دانشآموزان ایفا میکنند.
بیمه طلایی معلمان در آموزش و پرورش که روزی سرآمد تمام بیمههای کشور بود و خدمات بسیاری به خانواده بزرگ آموزش و پرورش ارائه میداد، حالا ضعیف ترین عملکرد را نسبت به بیمه سایر نهادهای دولتی دارد
چرا ارتقا مدرک تحصیلی در حکم معلمان تنها یکبار اجرایی میشود؟
وی محدودیت اعمال مدرک تحصیلی را یکی دیگر از دلایل سوالات خود از وزیر آموزش و پرورش برشمرد و بیان کرد: چرا امکان ارتقا مدرک تحصیلی در حکم معلمان تنها یکبار اجرایی میشود؟ به طور مثال اگر یکبار مقطع لیسانس در نظر گرفته شد، مقطع دکتری لحاظ نمیشود.
محدودیت در اعمال مدرک تحصیلی انگیزه معلمان در یادگیری متدهای آموزشی به روز را کاهش میدهد
وی اظهار کرد: این اقدام با اصل ارتقا معلمان منافات دارد چراکه معلمان باید همواره اطلاعات خود را به روز کنند و در جریان جدیدترین متدهای آموزشی قرار گیرند، سواد و دانش خود را افزایش دهند لذا این مسئله انگیزه را از آنها سلب میکند؛ نیاز است پیشرفت معلمان و تحصیلات معلمان لحاظ شده و بر حقوق و رتبه کاریشان اثرگذار باشد.
کوچکینژاد ادامه داد: این محدودیت انگیزه و رغبت معلمان برای ادامه تحصیل را از آنها میگیرد در حالی که نیاز است با توجه به رسالت فرهنگیان زمینه برای تحصیل آنها فراهم شود؛ معلمان برای پاسخگویی به سوالات دانشآموزان به مطالعه نیاز دارند بنابراین باید این انگیزه برای آنها ایجاد شود.
ضرورت رسیدگی به بیمه تکمیلی فرهنگیان
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به محور بعدی سوال خود از بطحایی، خاطرنشان کرد: بیمه طلایی معلمان در آموزش و پرورش که روزی سرآمد تمام بیمههای کشور بود و خدمات بسیاری به خانواده بزرگ آموزش و پرورش ارائه میداد، حالا ضعیف ترین عملکرد را نسبت به بیمه سایر نهادهای دولتی دارد که این مسئله به هیچ عنوان در شان معلمان نیست.
خدمات بیمهای ارائه شده با مبلغ کسر شده از حقوق آنها هماهنگی ندارد
وی عنوان کرد: خدمات ضعیف ارائه شده توسط بیمه تکمیلی فرهنگیان با مبلغی که بابت این بیمه از معلمان کسر میشود هماهنگی ندارد باید تلاشها و اقدامات بهتر و بیشتری در این حوزه انجام شود و ارتقا کیفیت خدمات بیمهای معلمان مدنظر قرار گیرد.
افزایش هزینههای درمانی دغدغه فرهنگیان را افزایش داده است
نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه ارائه خدمات بیمهای متناسب با هزینههای پرداختی فرهنگیان نیست، بیان کرد: با توجه به افزایش هزینههای درمانی نیاز است آموزش و پرورش به مشکل فرهنگیان در حوزه بیمه تکمیلی رسیدگی کند تا دغدغه این قشر زحمت کش با توجه به مشکلات معیشتی رفع شود.
خانه ملت