گیلان صدر: صبح امروز سرپرست فرمانداری رضوانشهر به همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان شهدای این شهرستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونین و مدیران ستادی دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر ارسلان سالاری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به سطح گسترده خدمات سلامت، اظهار کرد: اقشار مختلف مردم با هر سطح سواد و وضعیت مالی، مستقیماً ذینفع بهداشت و درمان هستند و این نشاندهنده حساس بودن و گسترده بودن حوزه کاری نظام سلامت است.
بهره گیری از ظرفیت های همه جانبه در جهت رشد و توسعه زیرساخت های سلامت گیلان
وی با بیان اینکه علیرغم گسترش همهجانبه در بخش بهداشت و درمان در گیلان بهویژه طی دو سال اخیر، همچنان با کاستیهای روبرو هستیم، افزود: بهجز بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی، از همه ظرفیتهای ملی و استانی در جهت رشد و ارتقا سطح سلامت استفادهشده که مدد گیری از قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا سپاه و یا قرارگاه محرومیتزدایی نیروی زمینی ارتش از نمونههای آن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در جهت استقرار، بهسازی و بهروزرسانی تجهیزات بهداشتی و درمانی در استان، تصریح کرد: امکانات و تجهیزاتی که طی سالهای اخیر در بخشهای مختلف بهداشتی و بهویژه درمانی گیلان استقراریافته در بخش خصوصی نیز کمنظیر است.
دکتر سالاری، یکی از مطالبههای مردم گیلان را پزشک متخصص عنوان کرد و گفت: در برخی از رشتههای پزشکی، هرچند که توزیع پزشک متناسب صورت گرفته، ولی بحران پزشک در برخی رشتهها وجود دارد که باید رفع شود.
وی بر ضرورت توسعه خدمات و بهکارگیری از همه ظرفیتهای لازم در جهت خدمت به مردم بهویژه مناطق کم برخوردار تأکید کرد و افزود: در اولین اقدام، داروخانه بیمارستان شهدای رضوانشهر باید همچون بخش آزمایشگاه بهصورت شبانهروزی فعال و همه آزمایشها در آن انجام شود و سپس نیز از همه ظرفیت بهداشت و درمان اعم از نیروی انسانی و تجهیزات آن در جهت ارائه خدمات سلامت به مردم بهره گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به پوشش ارائه خدمات تخصصی درمان در رضوانشهر توسط پزشکان شهرستانهای همجوار، بیان کرد: اعزام بیماران به بیمارستانهای با امکانات بیشتر در همه شهرستانها رایج بوده اما تلاش بر این است که پزشک متخصص در تمامی بیمارستانها مستقر شود.
دکتر سالاری با بیان اینکه در هیچ درمانگاهی در استان نباید پزشکی صرفاً برای چند ساعت محدود حضورداشته باشد، گفت: درمانگاه بیمارستان از صبح تا عصر بهصورت تماموقت نهتنها در شهرستان رضوانشهر بلکه در کل استان باید فعال باشد.
وی بر ضرورت استفاده بهینه از امکانات بهداشتی و درمان تأکید کرد و گفت: امکانات و تجهیزات قابل قبولی در مراکز بهداشتی شهرستانهاازجمله دندانپزشکی در رضوانشهر فراهمشده که باید بهدرستی و بهصورت بهینه از آنها بهره گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آمادگی خیران سلامت جهت کمک به بخش بهداشت و درمان، گفت: بهرهگیری از خیرین سلامت رضوانشهر و گسیل منابع آنها در همان شهرستان یکی از راهکارهایی است که باید بیشتر به این مقوله توجه شود.
تلاشها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی دو سال اخیر قابلتوجه و بسیار گسترده بوده است
سید نادر صفوی میرمحله -سرپرست فرمانداری رضوانشهر نیز در این نشست با تقدیر از زحمات کادر بهداشت و درمان بهویژه در بحران کرونا، اظهار کرد: نه بهعنوان یک مسئول بله بهعنوان یک شهروند ادعا میکنم که تلاشها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی دو سال اخیر قابلتوجه و بسیار گسترده بوده است.
سرپرست فرمانداری رضوانشهر با بیان اینکه نگاه ما بهسلامت نگاه ویژهای است و هر کمکی که بتوانیم در حوزه سلامت انجام دهیم، دریغ نخواهیم کرد، افزود: شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر و بیمارستان این شهرستان علیرغم تلاشهای مضاعف و مساعدتهای دانشگاه همچنان نیازمند توجه است.
وی با اشاره به برخی از نیازمندیهای نظام سلامت شهرستان رضوانشهر بهویژه در بخش اورژانس پیش بیمارستانی، گفت: انتظار است دانشگاه علوم پزشکی گیلان مساعدت ویژه کند و سطح خدمات بهداشت و درمان شهرستان ارتقا پیدا کند.
صفوی میرمحله ، محوریترین مطالبه مردم از مسئولان رضوانشهر را توجه به حوزه سلامت و ارتقای زیرساختها در این منطقه برشمرد و گفت: تأمین پزشک موردنیاز و همچنین افزایش تختهای درمانی و بهروزرسانی تجهیزات سرمایهای موجود ازجمله مواردی است که میطلبد با برنامهریزی مدون بهزودی در شهرستان به جهت افزایش کمی و کیفی خدمات فراهم شود.